DooSolutions Oy on v. 2009 perustettu, asiakaskohtaisiin teknisiin ratkaisuihin erikoistunut, hyvässä tuloskunnossa oleva elektroniikan suunnittelutoimisto. Palvelussamme yhdistyvät vankka tekninen asiantuntemus ja projektinhallinnan taidot: asiakas hyötyy saamalla käyttöönsä koeteltuja ja kustannustehokkaita ratkaisuja, omaa liiketoimintaansa vauhdittamaan.

 

Suunnittelupalvelumme kysyntä kasvaa ja haemme

Ohjelmistosuunnittelijaa

suunnittelemaan ja ohjelmoimaan teollisuusympäristöön sijoittuvia sulautettuja elektroniikkalaitteita. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti omalla toimistollamme Vantaan Hakkilassa osana kokenutta HW- ja SW-tiimiämme. Nykyaikaiset toimitilamme palvelevat henkilöstön viihtyvyyttä, työn suorittamista ja laboratoriomme tarjoaa hyvät puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme järjestelmällisyyttä ja kokemusta useammista läpiviedyistä suunnitteluprojekteista C/C++ ohjelmointikielellä. Tarjoamme hyvin vaihtelevia työtehtäviä, joten odotamme halua tarttua monenlaisten asiakasprojektiemme tarjoamiin haasteisiin. Suunnittelu on intohimosi ja ehkä harrastat ohjelmistokehitystä ja elektroniikkasuunnittelua myös vapaa-ajallasi.

 

Elektroniikkasuunnittelijaa 

suunnittelemaan asiakkaillemme teollisuusympäristöön sijoittuvaa elektroniikkaa ja elektroniikan laitekokonaisuuksia. Työtehtäviin kuuluu vaatimusten kirjaaminen, suunnitteluspesifikaation tekeminen ja elektroniikkasuunnittelu PADS -ympäristössä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti omalla toimistollamme Hakkilassa, jonka laboratorio tarjoaa hyvät puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme järjestelmällisyyttä ja kokemusta useammista läpiviedyistä suunnitteluprojekteista. Tarjoamme hyvin vaihtelevia työtehtäviä, joten odotamme halua tarttua monenlaisten asiakasprojektiemme tarjoamiin haasteisiin. Suunnittelu on intohimosi ja ehkä harrastat elektroniikkasuunnittelua ja ohjelmistokehitystä myös vapaa-ajallasi. 

 

DooSolutions tarjoaa yrityksenä osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan. Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa ja kehitytään jatkuvasti tekniikan ammattilaisina. Tarjoamme mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai esimerkiksi myynnin suuntaan.

Tule meille töihin – kehitytään ja menestytään yhdessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hakemus(at)doosolutions.fi


Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta saapumispäivästä lukien.

 

Haemme elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijaa !

Tervetuloa joukkoomme !

Osaamisalueemme

  • projektinhallinta
  • tuotesuunnittelu
  • elektroniikkasuunnittelu
  • ohjelmistosuunnittelu
  • mekaniikkasuunnittelu
  • lämpösuunnittelu
  • EMI/EMC-suunnittelu
  • ongelmien ratkaisu