DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Toimintamme laajentuessa tarjoamme mahdollisuuden alan osaajalle työskennellä monipuolisissa työtehtävissä vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan elektroniikkalaitteiden suunnittelutoimeksiantoja. Toimeksiannot koostuvat elektroniikka-, ohjelmisto-, mekaniikka- ja piirilevysuunnittelusta. Omaat kokemusta projektinjohtamisesta ja olet luonteeltasi tarkka sekä jämpti mutta myös vaativa. Olet tottunut dokumentoimaan työsi tuloksia ja vaatimaan sitä muiltakin projektiin osallistuvilta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta.

Tarjoamme dynaamisen ja kehittyvän työyhteisön sekä mahdollisuutta osallistua projektitoiminnan kehittämiseen; tehdään asiat kerrankin kunnolla. Projektit ovat teknisesti ja aikataulullisesti haastavia ja tarjoavat haastetta niin suunnittelijoille kuin projektipäälliköllekin. Hae paikkaa !

Haemme

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAA

suunnittelemaan asiakkaillemme sulautettua teollisuuselektroniikkaa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti omalla toimistollamme Hakkilassa, mutta mahdollisesti myös asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Olet jo toteuttanut ensimmäiset suunnitteluprojektisi, etkä pelkää tarttua erilaisiin haasteisiin, joita monenlaiset asiakasprojektimme tarjoavat. Suunnittelu on intohimosi ja ehkä harrastat elektroniikkaa ja/tai ohjelmistoja myös vapaa-ajallasi. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja olet tottunut verifioimaan ja testaamaan tuotoksesi spesifikaatiota vastaan.

Toivomme kokemusta ja kykyä työskennellä PADS:llä, itsenäisesti osana tiimiämme. Katsomme eduksi mahdollisimman laajan kokemuksen ja ymmärryksen elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien alueelta. Lisäksi arvostamme suunnitteluosaamista FPGA-piireistä, analogiaelektroniikasta, teholähteistä ja EMC-suunnittelusta. Mikäli sinulla on, vahvan elektroniikkaosaamisen lisäksi, kokemusta ohjelmistosuunnittelusta, on se suuri etu.

 

DooSolutions tarjoaa yrityksenä osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan. Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa ja kehitytään jatkuvasti tekniikan ammattilaisina. Tarjoamme mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai esimerkiksi myynnin suuntaan.

Tule meille töihin – kehitytään ja menestytään yhdessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hakemus(at)doosolutions.fi mahdollisimman pian.

Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta saapumispäivästä lukien.

  Haemme

projektipäällikköä

ja

elektroniikkasuunnittelijaa

Laita hakemus sisään!

Osaamisalueemme

  • projektinhallinta
  • tuotesuunnittelu
  • elektroniikkasuunnittelu
  • ohjelmistosuunnittelu
  • mekaniikkasuunnittelu
  • lämpösuunnittelu
  • piirilevysuunnittelu