DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Toimintamme laajentuessa tarjoamme mahdollisuuden alan osaajalle työskennellä monipuolisissa työtehtävissä vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

Haemme

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAA

suunnittelemaan asiakkaillemme sulautettua teollisuuselektroniikkaa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti omalla toimistollamme Hakkilassa, mutta mahdollisesti myös asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Olet jo toteuttanut ensimmäiset suunnitteluprojektisi, etkä pelkää tarttua erilaisiin haasteisiin, joita monenlaiset asiakasprojektimme tarjoavat. Suunnittelu on intohimosi ja ehkä harrastat elektroniikkaa ja/tai ohjelmistoja myös vapaa-ajallasi. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja olet tottunut verifioimaan ja testaamaan tuotoksesi spesifikaatiota vastaan.

Toivomme kokemusta ja kykyä työskennellä PADS:llä, itsenäisesti osana tiimiämme. Katsomme eduksi mahdollisimman laajan kokemuksen ja ymmärryksen elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien alueelta. Lisäksi arvostamme suunnitteluosaamista FPGA-piireistä, analogiaelektroniikasta, teholähteistä ja EMC-suunnittelusta. Mikäli sinulla on, vahvan elektroniikkaosaamisen lisäksi, kokemusta ohjelmistosuunnittelusta, on se suuri etu.

Haemme sulautetun elektroniikan/tehoelektroniikan

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

suunnittelemaan ja ohjelmoimaan teollisuusympäristöön sijoittuvaa elektroniikkaa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti omalla toimistollamme Vantaan Hakkilassa osana kokenutta HW- ja SW-tiimiämme. Projektit ovat pienistä ohjausjärjestelmistä alkaen aina hyvin haastaviin ohjelmallisesti toteutettuihin tehoelektroniikan laitteisiin. Tehoelektroniikassa hyödynnämme ohjelmistoja esimerkiksi DC/DC- tai DC/AC-muuntimissa. Nykyaikaiset toimitilamme palvelevat henkilöstön viihtyvyyttä, työn suorittamista ja laboratoriomme mittalaitteineen tarjoaa hyvät puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme järjestelmällisyyttä ja kokemusta useammista läpiviedyistä suunnitteluprojekteista. Taustasi voi olla sulautettujen ohjausjärjestelmien ja/tai tehoelektroniikan ohjelmistosuunnittelu. Tarjoamme hyvin vaihtelevia työtehtäviä, joten odotamme halua tarttua monenlaisten asiakasprojektiemme tarjoamiin haasteisiin. Suunnittelu on intohimosi ja ehkä harrastat ohjelmistokehitystä ja elektroniikkasuunnittelua myös vapaa-ajallasi. 

 

DooSolutions tarjoaa yrityksenä osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan. Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa ja kehitytään jatkuvasti tekniikan ammattilaisina. Tarjoamme mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai esimerkiksi myynnin suuntaan.


Tule meille töihin – kehitytään ja menestytään yhdessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hakemus(at)doosolutions.fi mahdollisimman pian.

Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta saapumispäivästä lukien.

  Haemme työntekijöitä.

Hae paikkaa

Osaamisalueemme

  • projektinhallinta
  • tuotesuunnittelu
  • elektroniikkasuunnittelu
  • ohjelmistosuunnittelu
  • mekaniikkasuunnittelu
  • lämpösuunnittelu
  • piirilevysuunnittelu