DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.


Toimintamme laajentuessa tarjoamme mahdollisuuden alan osaajalle työskennellä monipuolisissa työtehtävissä vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

Haemme

NUOREMPAA TEHOLÄHDESUUNNITTELIJAA

suunnittelemaan asiakkaallemme teollisuusuus- ja ajoneuvoympäristöön sijoittuvaa tehoelektroniikkaa. Työtehtäviin kuuluu vaatimusten kirjaaminen, suunnitteluspesifikaation tekeminen ja suunnittelu sekä verifiointi. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti omalla toimistollamme Hakkilassa, jonka laboratorio mittalaitteineen ja ohjelmistoineen tarjoaa hyvät puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme halua kehittyä teholähteiden suunnittelijana ammattilaiseksi. Edellytämme järjestelmällisyyttä ja analyyttistä lähestymistapaa, joten hyvä opiskelumenestys on välttämättömyys. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, viihtyisää työympäristöä ja tukea työtehtäviin suunnittelutiimimme muilta ammattilaisilta.

DooSolutions tarjoaa yrityksenä osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan. Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa ja kehitytään jatkuvasti tekniikan ammattilaisina. Tarjoamme mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai esimerkiksi myynnin suuntaan.

Tule meille töihin – kehitytään ja menestytään yhdessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hakemus(at)doosolutions.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.9.2018.


Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta saapumispäivästä lukien.

 

Haemme nuorempaa teholähdesuunnittelijaa !

Tervetuloa joukkoomme !

Osaamisalueemme

  • projektinhallinta
  • tuotesuunnittelu
  • elektroniikkasuunnittelu
  • ohjelmistosuunnittelu
  • mekaniikkasuunnittelu
  • lämpösuunnittelu
  • EMI/EMC-suunnittelu
  • ongelmien ratkaisu